top of page

Nieuws

We informeren u graag over alledaagse zaken waar u tegenaan kunt lopen met betrekking tot de verzekering van uw (verhuurde) recreatiewoning. Op onze nieuwspagina zullen wij met regelmaat een interessant feitje of een praktisch voorbeeld van een schade uitlichten.

03 maart 2024

Schade door huisdieren

We hebben allemaal een speciale plek in ons hart voor onze lieve huisdieren, maar soms kunnen we ze wel achter het behang plakken.

 

Schade door huisdieren in uw vakantiewoning is heel vervelend. Het is belangrijk te weten dat schade door huisdieren is uitgesloten op onze polissen. Eventuele schade veroorzaakt door huisdieren zal vergoed moeten worden door de huurder. Deze kosten kunnen mogelijk worden gedekt door de aansprakelijkheidsverzekering van de huurder. Dit biedt echter niet altijd een oplossing voor onze verzekeringnemer, omdat de huurder niet altijd aansprakelijkheid accepteert.

Puppy

16 januari 2024

Wat is een brandverzekering?

Brandgevaar

Op mijn verzekeringsdocument staat het woord "brandverzekering". Betekent dit hetzelfde als een opstalverzekering?

 

Ja, dat klopt. Sommige verzekeringsmaatschappijen gebruiken de term "brandverzekering" als synoniem voor een opstalverzekering. Beide termen verwijzen naar een verzekering die bedoeld is om u te beschermen tegen verlies of schade aan uw recreatiewoning (of opstal), inclusief schade door brand. Ook onverwachte schade door andere risico's zoals storm, water of inbraak is meestal gedekt door een brandverzekering.

 

De specifieke dekking van een brand- of opstalverzekering kan verschillen, afhankelijk van het type polis en de specifieke voorwaarden die worden gesteld. Daarom is het belangrijk om de voorwaarden van de verzekering goed door te lezen en eventueel aanvullende dekkingen te overwegen, afhankelijk van uw individuele behoeften en risico's.

04 januari 2024

Gelukkig nieuwjaar!

Het team van Capital Vision bedankt u voor uw vertrouwen in ons team het afgelopen jaar. We wensen u een prachtig, gezond 2024 toe en staan ook in het nieuwe jaar weer met veel plezier voor uw klaar.

Vuurwerk

Contact & informatie

Weena 79

3013 CH  Rotterdam

Poelendaelesingel 12

4335 JA  Middelburg

(bezoek op afspraak)

(+31) 10 - 31 33 462

  • Instagram
  • facebook
  • linkedin

Bedankt voor uw bericht!

Capital Vision B.V is een handelsnaam van Spring Hypotheken B.V.

bottom of page