Over Capital Vision

Specialist in financiering en verzekering van (verhuurde) recreatiewoningen en appartementen

Capital Vision is een onafhankelijke financiële dienstverlener. Wij leveren financiële diensten aan particulieren. Wij zijn sinds 2007 deskundig in het verzekeren van (verhuurde) recreatiewoningen. Wij zijn een erkende financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en kennis van de recreatieve woningmarkt.
Door onze ervaring en onze gespecialiseerde producten zijn we een succesvolle niche speler in de markt van financiële diensten voor recreatiewoningen.

Capital Vision is een handelsnaam van Spring Hypotheken B.V. en beschikt over een AFM vergunning (12017640) voor bemiddeling in financieringen en verzekeringen.

Advies en bemiddeling

Capital Vision is een bemiddelaar in verzekeringen en andere financiële diensten. Onze gediplomeerde medewerkers informeren en adviseren u over de beste verzekering voor uw situatie. Ons deskundige en onafhankelijke advies garandeert een goede invulling van uw verzekeringsvragen. Wij kennen de meeste vakantieparken en hun exploitanten. Wij zijn veelal betrokken bij projectaanbiedingen. Wenst u advies van een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en vraag om een afspraak.